Известие

Collapse
No announcement yet.

Отзиви за масло СТАТОЙЛ ?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Така се получава...като има такива като мен и още някой)......той и да иска неможе да я направи инфо ....трябва някой да се изкаже подобаващо и да я заключи...или там "важна" да я направи!
    п.п. моля да ми се изтрият постовете...и все пак в темата има още безмислени
    Извинявам се..:
    Last edited by Бобби; d.m.y г., 01:16.
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
      Марката я има сигурно вече 20 години в бг,още преди да си работил за нея,аз съм слагал такова масло на Лада.Това е масло среден клас - каквото и да се пише и говори
      1во марката я няма от 20 години в Бг
      2ро това ,че си слагал на ладата си няма нищо лошо.. и кастрол да си слагал на ладата си има ли някво значение ?
      3то нямам нищо общо с марката и не работя за нея
      4то значи ако статоил-а е среден клас значи селенията е много нисък клас хахаха или поне тая която ни я продават в бг специално за голд-а и 20к говоря за рейсинг няма да коментирам щото не съм слагал пък добрите отзиви за него са навсякъде
      Last edited by tqnbtb; d.m.y г., 08:43.
      alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
      Fiat punto GT in progress ~200hp

Comment

Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщение
        1во марката я няма от 20 години в Бг
        2ро това ,че си слагал на ладата си няма нищо лошо.. и кастрол да си слагал на ладата си има ли някво значение ?
        3то нямам нищо общо с марката и не работя за нея
        4то значи ако статоил-а е среден клас значи селенията е много нисък клас хахаха или поне тая която ни я продават в бг специално за голд-а и 20к говоря за рейсинг няма да коментирам щото не съм слагал пък добрите отзиви за него са навсякъде
        е как да я няма. точно такова се продаваше и не са спирали да го продават. имаше статойл, валволин и м10д , май и арал имаше.
        точка

Comment

Моето мнение може би е малко босо, но с това масло двигателя просто мърка. За мен работи по добре отколкото със голд-а въпреки, че знам какво предизвиквам с това си изказване В сервиза в който го смених ми казаха, че маслото е изключително класно, а това, че ние "играем по свирката на някой си си било наш проблем". Може би са прави до известна степен, не знам, но ще покарам и всичко ще се разбере

Comment

Първоначално публикувано от Karaqnev Покажи съобщение
            Моето мнение може би е малко босо, но с това масло двигателя просто мърка. За мен работи по добре отколкото със голд-а въпреки, че знам какво предизвиквам с това си изказване В сервиза в който го смених ми казаха, че маслото е изключително класно, а това, че ние "играем по свирката на някой си си било наш проблем". Може би са прави до известна степен, не знам, но ще покарам и всичко ще се разбере
            не до известна степен, ами съвсем са си прави хората.
            точка

Comment

Колега каква е цената на 5л от това масло?

Comment

с отстъпката го взех за 50 лв 5 литра

Comment

Пичове защо водим все такива спорове и всеки си казва квото е насабрал...
                  Просто всяка кола си "харесва" едно масло и си се държи най-добре с него,стига всеки да намери точното масло за неговият мотор - всичко щее наред.
                  Аз примерно карам със репсол 10В 40 multivalvulas ( sintetic) и мога да кажа че засега е доста добре,колкото до шумът на мотора аз не мога да изразя мнение защото моята е с механични повдигачи и няма значение дали маслото е ново или на 10 хил.км- шумът си е еднакъв
                  EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                  EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                  NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

пак на темата, сега да попитам защото ми се налага да долея половин литър, може ли да е пак 10в40, но на друга фирма ? Имам един литър в нас и си седи просто мисля, че не би трябвало да има проблем ?

Comment

А бе бате...докъде го докара с това масло....викаш хапва го, докато мърка мотора
                      Иначе не е проблем да долееш друга марка със същият визкозитет.......дори и да не е със същите параметри, но да е двигателно....

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                        А бе бате...докъде го докара с това масло....викаш хапва го, докато мърка мотора
                        Иначе не е проблем да долееш друга марка със същият визкозитет.......дори и да не е със същите параметри, но да е двигателно....
                        Е не знам и аз за 6000 км 700 грама май ми е глътнало, но има омасляване около капачката и още от едно местенце според мен.

Comment

аз не бих долял друго. все пак това не е селения голд , а трансмисионно с означение 10в40 няма
                          точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                            аз не бих долял друго. все пак това не е селения голд , а трансмисионно с означение 10в40 няма
                            Kолев, струва ми се, че гледаш не същият филм......
                            Вземи прочети темата от начало и тогава се изказвай....ако имаш нещо да ми казваш заповядай в блатото....там има една тема "Пич оправи ми колата...." ше си много полезен

---------- Post added at 14:20 ---------- Previous post was at 14:14 ----------

Първоначално публикувано от Karaqnev Покажи съобщение
                            Е не знам и аз за 6000 км 700 грама май ми е глътнало, но има омасляване около капачката и още от едно местенце според мен.
                            Малко се пошегувах по нагоре....но хубаво, че не се засягаш....за колко километра е тая загуба..?
                            На капачката смени гуменото уплатнение- пръстена....но все пак провери отдушника и го почисти....на мен една зима ми беше събрало доста кондез там...беше замръзнал....и ми изкара малко масло през капачката за доливане...докато загрее колата.
                            Течовете се остраняват, къде по лесно, къде по трудно....лошото е когато няма теч аго лапа.....

Comment

Kолев, струва ми се, че гледаш не същият филм......
                              Вземи прочети темата от начало и тогава се изказвай....ако имаш нещо да ми казваш заповядай в блатото....там има една тема "Пич оправи ми колата...." ше си много полезен
                              не мога брат, изгониха мъ от там и не мога да гледам как си мятате ако
                              иначе по темата съм писал още от начало. а имайки в предвид различните бази и съставки, не бих препоръчал на човек който не ми е направил нищо лошо , да смесва масла. то затова има туби по 1литър.
                              точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                                не мога брат, изгониха мъ от там и не мога да гледам как си мятате ако
                                иначе по темата съм писал още от начало. а имайки в предвид различните бази и съставки, не бих препоръчал на човек който не ми е направил нищо лошо , да смесва масла. то затова има туби по 1литър.
                                Колев...Колев, момчето е от Враца....там няма Евро 07 за да си закупи същото масло...едва ли някой доставчик, магазин ще се съгласи 1л. да му заяви.....
                                Я сега кажи какъв е проблема при смесване....

Comment

Working...
                                X